Vorige Artikel 106 van 176 Volgende

Eijffinger Masterpiece 358114 Wallpower

€ 70,00 (inclusief btw)

Eijffinger Masterpiece Fotobehang/ Wallpower

Artikelnummer: 358114

Afmetingen: 46,5CM breed x 280CM hoog

Aantal delen: 1

Kwaliteit: vliesbehang-smartpaper

Verwerking : muur inlijmen (zie ook : verwerkingsvoorschrift vliesbehang)

Lijmadvies : vlieslijm gratis meegeleverd

Wallpower  Dutch Masters frame gold

 

MASTERPIECE

Eindeloos kun je dwalen door de hoge zalen, overweldigd door alle schoonheid om je heen. Je blik wordt telkens weer gevangen. Serene stillevens, fascinerende wolkenluchten en levensechte landschappen, meesterlijk vastgelegd met verf en kwast. Het zonlicht danst op het water en vormt abstracte spiegelingen op het oppervlak. Fluweelzachte bloemblaadjes, zo levensecht, dat ze bijna lijken te ontsnappen uit hun lijst.

Masterpiece neemt je mee naar de intrigerende wereld van eeuwenoude meesters en verfijnde details. Zo ver weg en tegelijkertijd zo dichtbij. Het tijdloze spel van licht en schaduw, ooit zo vakkundig vereeuwigd op canvas, is in deze collectie met verve vertaald in eigentijds behang.
 
Weelderige bloemen steken af tegen diepe, donkere achtergronden of klassiek crème. Diepgekleurde uni´s met een touch van verweerd goud of met de tactiele uitstraling van chenille. Tapijtpatronen en strepen in koninklijk blauw, karmijnrood, zinkgrijs en okergeel geven de pure pigmenten van toen een hedendaags gezicht. Met de grote klassiekers in een nieuwe context, maakt Masterpiece kunst bereikbaar voor ieder interieur. 

 

   

© 2008 - 2023 Behang koop je online bij Behangexpert ! | sitemap | rss