per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 65 resultaten
  • 1
  • 2

De leukste en vrolijkste muurstickers vind je bij Behangexpert. Met de muurstickers uit ons assortiment kun je de baby- of kinderkamer leuk aankleden en de wens van je kind vervullen. Ons aanbod is ruim en gevarieerd. Bekijk daarom snel het muurstickers assortiment voor baby- en kinderkamers!

Een muursticker in plaats van behang

Wil jij je muur op een leuke en makkelijke manier bekleden? Dan zijn wandstickers echt iets voor jou! Met behangstickers kun je delen van je muur op een creatieve manier aankleden. Je kunt ze makkelijk op je wand plakken en je kunt ze vaak ook makkelijk van je muur verwijderen. Het leuke van wandstickers is dat er veel verschillende soorten zijn. Denk hierbij aan muurstickers met dieren, landschappen, bloemen, kinderplaatjes, enzovoorts. Geef je de voorkeur aan een ronde muursticker? Met muurcirkels kun je je muur op een leuke en trendy manier aankleden. Muurcirkels zijn, zoals de naam het al zegt, behangstickers in de vorm van een cirkel. 

De leukste muurstickers voor de babykamer en kinderkamer

Kinderen hebben vaak een rijke fantasie en zouden het liefst hun kamer met al hun favoriete helden uit kinderfilms of -series willen bekladden. Met behangstickers is dit mogelijk! Muurstickers zijn een leuke toevoeging voor de baby- of kinderkamer. In ons assortiment vind je allerlei soorten behang voor baby’s en behang voor kinderen, je kunt het zo gek niet bedenken.

Als je kind fan is geworden van een ander kinderfiguur is dit geen probleem. Aangezien je muurstickers makkelijk kunt verwijderen, kan je makkelijk andere figuren laten terugkomen in de kamer.

Populair: muurstickers met dieren

Helemaal trendy voor de kinderkamer zijn muurstickers met dieren. Met zo'n schattige dieren wandsticker van KEK Amsterdam op je muur lijkt het net alsof er een groepje (bos)diertjes zó je kinderkamer komt binnenkijken en binnenwandelen.

Babykamer- en kinderkamer-muurstickers kopen?

De leukste babykamer- en kinderkamer-muurstickers vind je in het assortiment van Behangexpert. Bestel gemakkelijk en snel je muurstickers en vrolijk je kinder- en babykamer op. Daarnaast profiteer je bij Behangexpert van gratis verzending bij een besteding van meer dan 50,- en leveren wij wereldwijd. Grijp snel je kans en bestel je muurstickers voor de kinderkamer en babykamer bij Behangexpert!

© 2008 - 2024 Behang koop je online bij Behangexpert ! | sitemap | rss