Eijffinger behang

Laat je muren tot leven komen met het prachtige behang van Eijffinger. Bij Behangexpert vind je het complete assortiment van Eijffinger. Op deze pagina hebben we alle collecties overzichtelijk op een rij gezet, zodat je snel jouw favoriet vindt. De bijbehorende behanglijm krijg je van ons altijd cadeau. Kijk rustig rond tussen de vele collecties en vind jouw perfecte Eijffinger behang.

Laat je inspireren

Eijffinger is trendsetter op het gebied van wandbekleding in Nederland. Hoewel de dessins uiteenlopen van vintage Amerikaans tot aan etnische prints, is Eijffinger een oer-Hollands merk dat al in 1875 is opgericht door Anna en Theo Eijffinger in Den Haag. Zo bijzonder en innovatief als het destijds was voor een vrouw om een eigen zaak te bezitten, zo bijzonder en innovatief is het behangpapier van Eijffinger nog steeds. Het merk komt regelmatig met een nieuwe collectie en blijft steeds weer verrassen!                     
       


Eijffinger ArtifactEijffinger Trianon WindsorEijffinger Pip StudioEijffinger Pip studio 2011Eijffininger 2014Eijffinger Natural Wallcoverings IIEijffinger RiceEijffinger YasminEijffinger unitedEijffinger WestminsterEijffinger CharmEijffinger VenueEijffinger tout petitEijffinger WhisperEijffinger Black & LightEijffinger ChambordEijffinger Un Bisou IIEijffinger BlendEijffinger ResourceEijffinger GeonatureEijffinger ReflectEijffinger SirocEijffinger Stripes PlusEijffinger LinoEijffinger SundariEijffinger ReunitedEijffinger StatureEijffinger VividEijffinger Rice IIEijffinger EnsoEijffinger LoungeEijffinger TopazEijffinger CarmenEijffinger Mini MeEijffinger TerraEijffinger BoldEijffinger TwistEijffinger MuseumEijffinger wallpower wondersEijffinger WallpowerEijffinger Wallpower Junior

 

Eijffinger bij Behangexpert

Je kunt bij Behangexpert alle collecties van Eijffinger online bestellen. Van Eijffinger vliesbehang tot fotobehang en van Eijffinger behang voor je slaapkamer tot aan de kinderkamer, in onze webshop zit je helemaal goed. Je kunt kiezen uit talloze ontwerpen, kleuren en afwerkingen. Tot de collecties behoort onder andere:

  • Eijffinger behang goud
  • Eijffinger behang groen
  • Eijffinger behang goud
  • Eijffinger kinderbehang
  • Eijffinger streep-behang
  • Eijffinger behang met bloemen

En nog veel meer. Naast het mooie behang van Eijffinger vind je bij ons nog veel meer bijzondere merken en behangsoorten. Weet je al precies voor welke look je gaat? Bekijk dan ook eens ons overzicht met verschillende behangstijlen.

Weelderige dessins en opvallende kleuren     

Eijffinger wallpaper staat bekend om de rijke dessins. In diverse collecties vind je sprekend Eijffinger behang met bloemen, vogels, jungle- en dierenprints. Ook natuurlijke prints zijn er in overvloed. Zo vind je in verschillende series Eijffinger behang met betonlook of bamboe-behang. Mag het allemaal wat royaler? Het gouden behang van Eijffinger is erg geliefd en te vinden in meerdere behanglijnen van het merk.

Eijffinger fotobehang en meer

Er wordt gespeeld met de look van verschillende texturen, kleuren en tekeningen die het behangpapier een luxe en levendige uitstraling geven. Naast regulier behang van vinyl of vliesbehang, heeft Eijffinger bijvoorbeeld ook zacht behang van velours. Uniek en naadloos Eijffinger fotobehang behoort ook tot de opties, te vinden in de collecties onderaan in ons overzicht.

Luxe Eijffinger behang kopen

Jouw favoriete Eijffinger behang bestel je eenvoudig en snel via de webshop van Behangexpert. Wij leveren wereldwijd. In Nederland is de verzending vanaf 50,- helemaal gratis. Wil je de kleuren, texturen en patronen van het behang liever eerst in het echt komen bewonderen? Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Leeuwarden! Bestel je Eijffinger behang vandaag nog online of kom gezellig langs.

© 2008 - 2022 Behang koop je online bij Behangexpert ! | sitemap | rss