Studio Ditte behang

Gratis vlieslijm en kassakorting bij aankoop van Studio Ditte behang !

Studio Ditte behang herken je uit duizenden. Behangexpert levert een ruim assortiment kinderbehang van het merk Studio Ditte direct uit voorraad, zodat jij lekker snel aan de slag kunt met het pimpen van de kinder- of babykamer. Op al ons Studio Ditte behang ontvang je extra kassakorting én gratis behanglijm! Ontdek alle voordelen en bekijk gauw onze collectie.                                                           

Laat de muren spreken

Kinderbehang van Studio Ditte staat bekend om de simpele maar doeltreffende tekeningen in de kenmerkende, rustige kleuren met veel zachtblauw- en aardetinten. Al het behang wordt met zorg ontworpen en geproduceerd op eigen bodem door dit duurzame Nederlandse merk. Studio Ditte behang is zo ontworpen dat het lijkt alsof de afbeeldingen tot leven komen op de muren. Het kinderbehang speelt met contrasten en schaduwen, waardoor het lijkt alsof het de olifanten, vliegtuigjes en paarden zó van je wanden springen.

Lief autobehang en dierenbehang voor de kinderkamer

Ben je op zoek naar kinderbehang dat zowel stoer als schattig is? Dan is Studio Ditte jouw behang. Het merk staat met name bekend om het karakteristieke dino-behang, voertuigen- of auto-behang en dieren-behang voor de kinderkamer en babykamer. Maar ook voor andere speelse dessins die elke kamer opfleuren vind je bij Studio Ditte het perfecte behang. De meeste dessins zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren als achtergrond, zodat je altijd een variant vindt die naadloos aansluit op de rest van de kinderkamer.

Onze collectie behang van Studio Ditte

Behangexpert heeft een ruime collectie Studio Ditte kinderbehang op voorraad. Je kunt kiezen uit verschillende printjes en motieven, waaronder het populaire:

  • Studio Ditte auto-behang
  • Studio Ditte werkauto-behang
  • Studio Ditte raceauto-behang
  • Studio Ditte vogel-behang
  • Studio Ditte paarden-behang

Vind je in de stijl van Studio Ditte nét niet wat je zoekt? We hebben ook een volledig overzicht kinderbehang dat is geselecteerd op thema. Daar vind je nog meer auto- en voertuigen-behang, dieren-behang en tal van andere originele tekeningen, neem daar ook eens een kijkje!

Studio Ditte behang online bestellen bij Behangexpert

Kinderbehang van Studio Ditte koop je eenvoudig online of in de winkel bij Behangexpert. Ons Studio Ditte behang is van hoge kwaliteit en altijd extra scherp geprijsd. Kom je uit de buurt van Leeuwarden, dan is een bezoekje aan onze behangwinkel zeker de moeite waard. Maar ook in onze webshop ben je altijd voordelig uit en wordt je Studio Ditte behang standaard gratis bij je thuisbezorgd. Bezoek ons of plaats direct je bestelling!

Sorteer op
Sorteer op
© 2008 - 2022 Behang koop je online bij Behangexpert ! | sitemap | rss