Glasvezel behang

Glasvezel behang, ook wel glasweefselbehang of skin genoemd, is een decoratieve afwerking van de wand, die zowel esthetisch als ook functioneel is.

Glasvezelweefsel behang is er in verschillende geweven patronen van fijn tot grof, en van visgraad tot motieven. Een groot voordeel van glasvezelbehang is dat het zeer sterk is en daardoor een scheuroverbruggende werking heeft.

Nadat het glasvezelbehang is aangebracht op de muur dien je het af te werken met een muurverf. Je krijgt dan een mooi egaal resultaat.
Glasvezelbehang van Behangexpert is voorbehandeld met een geimpregneerde laag, dit heeft als voordeel dat je doorgaans maar een laag muurverf hoeft aan te brengen. Bovendien zorgt de impregnerende laag ervoor dat je veel minder muurverf nodig hebt voor een goed eindresultaat.

Scheuroverbruggend

In oude woningen of gebouwen wil men nogal eens te maken hebben met scheuren in de muren. Maar onderschat ook de nieuwbouw niet. Hier komen na de oplevering veel scheuren in de muren voor door krimping of zetting van de materialen. Met  glasvezelweefsel behang is de kans groot dat de scheuren niet meer zichtbaar zijn of worden, omdat de sterke geweven glasvezeldraden voorkomen dat men de scheuren ziet.

Daarbij is glasvezelweefsel behang zeer damp-open, zodat muren kunnen ‘ademen’ en drogen, mits er geen afsluitende muurverf is aangebracht.

 

Intervos glasweefsel behangRauhfaser behangArte Patent    

© 2008 - 2022 Behang koop je online bij Behangexpert ! | sitemap | rss