HookedOnWalls

Tijd voor HookedOnWalls behang op je muren! Bij Behangexpert vind je het complete assortiment van dit eigenzinnige behangmerk, want wij zijn officieel HookedOnWalls-dealer. Klik op de collectie naar keuze om het volledige overzicht te zien. Bij al ons HookedOnWalls behang ontvang je de behanglijm helemaal gratis meegeleverd, dus bekijk gauw ons aanbod!

Designerbehang met karakter

Dit behangmerk is hooked on walls en dat duidelijk terug te zien in de collectie. Het van oorsprong Belgische HookedOnWalls (HW) is onderdeel van de Arte groep voor high-end behangpapier, en dat zie je direct terug in de kwaliteit van het behang. Het merk heeft een unieke stijl, maar is tegelijkertijd erg veelzijdig door de toegankelijke dessins. Wie op de behangtrends vooruit wil lopen kiest voor behang van HookedOnWalls, want dit merk ontwerpt nieuwe collecties met de grootste zorg en oog voor detail.

Ruime collectie van HookedOnWalls

Als HookedOnWalls-dealer ben je bij ons altijd aan het juiste (web)adres voor het nieuwste HookedOnWalls behangpapier. Bij ons vind je bijvoorbeeld de populaire HookedOnWalls Missoni Home-lijn, HookedOnWalls Karin Sajo-behang, Marimekko behang of HookedOnWalls Hidden Treasures-behang. Ben je op zoek naar een specifieke collectie van dit werk en kun je deze in onze webshop niet vinden? Geef ons het artikelnummer en het gewenste aantal behangrollen door via ons contactformulier, dan zorgen wij voor een scherpe offerte.

Behang van HookedOnWalls kopen?

Bestel het uitgesproken behang van HookedOnWalls inclusief gratis lijm voordelig en snel via Behangexpert, dé behangwinkel online. Waar ter wereld je je ook bevindt, wij zorgen ervoor dat je je HookedOnWalls behangpapier zo snel mogelijk in handen hebt. Vanaf 50,- bezorgen we in Nederland bovendien helemaal kosteloos. Bezoek onze sfeervolle winkel in Leeuwarden voor inspiratie en advies of plaats je bestelling direct online!

 

Hooked on Walls Hidden TreasuresMissoni HomeHookedonwalls Gentle GrooveHookedonwalls MarimekkoHookedonwalls Tinted TilesHookedonwalls Passenger


 

© 2008 - 2022 Behang koop je online bij Behangexpert ! | sitemap | rss