nog 3 rollen leverbaar

Artikel 16 van 375

Esta Cabana 148625

€ 44,95 € 19,95 (inclusief btw)

Esta Home behang Cabana

artikelnummer : 148625

afmeting behangrol : 10.05mtr x 53cm breed

patroon : 53 cm

materiaal :  krijtverf eco texture vliesbehang  

verwerking : muur inlijmen (zie verwerkingsadvies vliesbehang )

lijmadvies : vlieslijm (zie lijm en gereedschappen)

✓ levertijd : ongeveer 3 a 4 werkdagen
✓ vanaf € 50,00 geen verzendkosten binnen Nederland en Belgie
✓ worldwide shipping

 

 

Modern hout behang van ESTAhome.nl. De frisse zeeblauwe kleuraccenten in het houtmotief geven het vliesbehang een originele beach look! Erg uniek en super sfeervol. Door de eco-texture oogt de muurbekleding niet alleen heel puur, maar voelt het ook erg natuurlijk aan. Zo maak je van iedere wand eenvoudig een originele houten muur die je doet denken aan zon, zee en strand.

Dit vliesbehang ademt die relaxte beach sfeer die je bijvoorbeeld vindt in zo’n hippe strandtent op Ibiza. De heldere blauwe kleurnuances maken het hout behang nét iets specialer dan de gebruikelijke bruine versie. Dus als je op zoek bent naar een uniek vliesbehang met houtmotief voor in jouw ‘beach house’ interieur, dan is dit item van ESTAhome.nl een echte musthave! Ook heel leuk voor een zomerse kinderkamer.

Dit duurzame beige en lichtblauwe krijtverf vliesbehang met hout look is zeer vriendelijk in gebruik. Na het inlijmen van de muur kan het behang direct worden aangebracht. Ook is het vliesbehang weer gemakkelijk te verwijderen.

© 2008 - 2024 Behang koop je online bij Behangexpert ! | sitemap | rss